Om kjøkkenfronter

Kjøkkenfronter er ofte det første man ser i et kjøkken, de er med å settes stemningen på ditt kjøkken. Vi kan tilby en rekke kjøkkenfronter med ulike design, farger og funksjoner. Hvis du ikke finner riktig farge i vår nettbutikk så ta kontakt med oss. Vi har mange kjøkkenmodeller og farger utenom våre standardløsninger.

Kjokkenfronter.no tilbyr dører, skuffefronter til kjøkken bad og garderober. Nettbutikken er hovedsakelig rettet mot selvmontasje. Ønsker du oppmåling eller montasje av våre produkter kan vi være behjelpelig med å finne selskaper som tilbyr montasje av våre produkter. Nettbutikken er eid av Kitchen & Living Group AS.

Vi har spesialisert oss på kjøkkenmodeller som IKEA Faktum, men kan også levere nye kjøkkenfronter til alle andre kjøkkenprodusenter. Våre fronter og skrogdeler produseres etter mål hos en av Europas mest moderne fabrikker. Etter produksjon sender vi varene direkte hjem til deg. Med kjøkkenfornyelse lar du kjøkkenkabinettene stå. Mens du bytter kjøkkendører og skuffer. Du kan også enkelt sette inn skuffer der man tidligere hadde skapdører.

BEFARING OG MONTASJE

Ønsker du hjelp til mål, montering og muligheter for ditt kjøkken kan du bestille gratis befaring og kostnadsoverslag fra vår samarbeidspartner innen kjøkkenfornyelse. Klikk her for å legge igjen kontaktinfomasjon.

TRANSPORT

  • Alle småpakker blir sendt med Posten/Bring sin servicepakke. Pakken må hente varene i nærmeste postkontor/post i butikk.
  • Større forsendelser (paller) eller direkte fra leverandør blir som regel sendt med Schenker/Bring. Transportør vil ringe deg og avtale tid for levering.

KONTAKT OSS

Legg igjen kontaktinformasjon hvis du ønsker å bli oppring å få en gratis veiledningstime av oss.