Kjøkkenfronter.no

Kjøkkenfronter er ofte det første man ser i et kjøkken, de er med å settes stemningen på ditt kjøkken. Vi kan tilby en rekke kjøkkenfronter med ulike design, farger og funksjoner. Hvis du ikke finner riktig farge i vår nettbutikk så ta kontakt med oss. Vi har mange kjøkkenmodeller og farger utenom våre standardløsninger.

Kjokkenfronter.no tilbyr dører, skuffefronter til kjøkken bad og garderober. Nettbutikken er hovedsakelig rettet mot selvmontasje. Ønsker du oppmåling eller montasje av våre produkter kan vi være behjelpelig med å finne selskaper som tilbyr montasje av våre produkter. Nettbutikken er eid av Kitchen & Living Group AS.

Vi har spesialisert oss på kjøkkenmodeller som IKEA Faktum, men kan også levere nye kjøkkenfronter til alle andre kjøkkenprodusenter. Våre fronter og skrogdeler produseres etter mål hos en av Europas mest moderne fabrikker. Etter produksjon sender vi varene direkte hjem til deg. Med kjøkkenfornyelse lar du kjøkkenkabinettene stå. Mens du bytter kjøkkendører og skuffer. Du kan også enkelt sette inn skuffer der man tidligere hadde skapdører.

VÅRE ADRESSER

Postadresse
Kitchen & Living Group AS
Postboks 2036
2811 Hunndalen

Tlf.: 95 15 75 85
Epost: post@kjokkenfronter.no
Org.nr.: 921 320 868
Showroom Oslo
Sammen med Historiske fliser
og Gamle trehus på Vøievollen gård

Maridalsveien 120
0461 Oslo

Onsdag kl. 14 – 18
Torsdag kl. 14 – 20
Lørdag kl. 12 -15
Showroom Gjøvik
Mjøskjøkken
Amsrudvegen 4
2827 Hunndalen

Onsdag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 09-15

KONTAKT OSS