Publisert

«Nytt» kjøkken for 15.000,-

Kjøkkenfornyelse til hele landet

Nettbutikken kjokkenfronter.no ble etablert i 2018 og driftes av Kitchen & Living Group AS som er leverandør av kjøkken og innredning til både bedrifts- og privat-markedet. Nettbutikkens konsept er rimelige kjøkkenfornyelser med god service. I samarbeid med våre beslagsleverandører sender vi ukentlig hengsler og innredning direkte til kunder i hele landet.

Gjennomsnittspris på 15.000,- for «nytt» kjøkken

Snittprisen for å skifte ut kjøkkenfronter i fjor lå på ca. 15.000 kr inkl. mva og frakt på våre prosjekter. Vi leverte kjøkkenfornyelse fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

I 2020 forventer vi ca. 100 kjøkkenfornyelser via vår nettbutikk og vi hjelper deg gjerne med planlegging og det tekniske. Sammen med snekkerbedrifter i store deler av landet kan vi også ordne oppmåling og montasje.

Showroom på Sagene

I mars forventer vi at vårt showroom på Sagene i Oslo er ferdig. Vi skal montere kjøkken fra IKEA (Metod) med våre fronter og benkeplate fra FIBO. Samt vise frem hvordan du enkelt kan montere kjøkkenfronter på ditt eksisterende kjøkken uansett alder eller kjøkkenprodusent.

Nye kjøkkenfronter til et eldre IKEA Faktum kjøkken