KJØKKENDAG PÅ SAGENE I OSLO 14. MARS!

Lørdag 14. mars har vi kjøkkendag på vårt showroom i Oslo for å svare på spørsmål og gi gode råd vedrørende kjøkkenfornyelse.

Det er mye penger å spare ved å fornye kjøkkenet ditt kontra å kjøpe et helt nytt kjøkken. Begynner ditt kjøkken å bli gammelt og slitt? Med små endringer kan kjøkkenet ditt fremstå som nytt. Ofte er det frontene og ikke skrogene på kjøkkenskapene som er slitt. Vi kan også levere nye benkeplater, hengsler og håndtak.

Vi har showroom sammen med Historiske fliser og Gamle trehus på Vøievollen gård på Sagene.

Kjøkkenfornyelse av Sigdal kjøkken

Vi leverer kjøkkenfornyelse til hele Norge!

Hvis du selv klarer og montere på kjøkkenfronter på dine dører og skuffer kan du enkelt og rimeligere bestille kjøkkenfornyelse på nett!

Har du kjøkken fra IKEA vil du automatisk få dører og skuffer som passer dine hengsler og skuffer. Vi leverer både til gamle IKEA Faktum og IKEA Metod som ble introdusert i 2013.

1. FINN PRODUKTENE DU ØNSKER

Legg de ønskede produktene i handlekurven og gjennomfør kjøpet. For hjelp til beregning kan du prøve våre kalkulatorer, eller kontakte oss for hjelp.

2. RETT HJEM, ELLER HENTE SELV

Når bestillingen er gjennomført blir ordren sendt til vårt lager og til våre produsenter, og de sender ordren direkte til deg om du ikke velger å hente på vårt lager.

3. RASK LEVERING

Alle våre lagerførte produkter leveres innen 5 virkedager. Fronter og benkeplater leveres direkte hjem etter 4-6 uker.