Publisert

Forny kjøkkenet ditt på 1-2-3!

Liker du layouten på kjøkkenet ditt, men vil friske det litt opp? Skal du selge leiligheten men vil gjøre kjøkkenet litt mer innbydende? Har du tenkt på å fornye kjøkkenet ditt, men synes det er litt for tungvint og dyrt? Vi i kjokkenfronter.no hjelper deg med nettopp dette og tilbyr over hundre farger og design på gamle kjøkken. Med nye fronter og håndtak skreddersydd fra oss til ditt kjøkken er det bare å hekte av gamle dører og skuffer, og sette på nye på de samme hengslene!

Nytt kjøkken på én dag

Det er mange som går lei sitt gamle kjøkken, men opplever det å skaffe et helt nytt kjøkken som altfor dyrt eller en for stor oppgave. Med våre kjøkkenfronter kan du få et helt nytt kjøkken på én dag – og du kan gjøre det helt selv! Du velger enkelt ønsket modell og farge via vår nettbutikk. Vi produserer på dine spesifikasjoner tilpasset ditt gamle kjøkken. Innen fem til seks uker har du dine nye fronter, og i løpet av en dag har du et helt nytt kjøkken. Siden det bare er å hekte av gamle fronter og sette på nye er dette en jobb man enkelt kan klare alene. Skulle du trenge hjelp får du alltid råd og veiledning fra oss!

Se dine nye kjøkkenfronter på https://www.kjokkenfronter.no/nye-kjokkenfronter/

“Fine kjøkkenfronter av god kvalitet. Meget god service. Veldig godt fornøyd.”

Truls

Gammelt IKEA-kjøkken? Vi fikser det

Mange synes det var dumt da IKEA sluttet å produsere sine IKEA-faktum-kjøkken i 2013. I hele Norge finnes det tusenvis med IKEA-kjøkken, og vi har mange farger og design tilpasset ditt akkurat IKEA-kjøkken. Selv om IKEA, Norema, Coop-kjøkken og smart-kjøkken har sluttet å produsere deler passer vi på at gamle kjøkken kan få nye liv og vi produserer nye fronter uansett modell eller årgang. 

“Veldig god oppfølging, rask levering og veldig fint sluttresultat. Anbefales:)”

Live

Stort utvalg av stiler til hele landet

Med vårt store utvalg av farger og stiler er det bare fantasien din som setter grenser. Nye fronter er den miljøvennlige veien å gå for å gi kjøkkenet ditt et friskt pust, og vi sender i dag til kjøkken over hele Norge. Når du har funnet det som passer deg og ditt kjøkken best er det bare å la oss spesialprodusere det og for deg å henge det opp!

Hva venter du på? Bestill nå på https://www.kjokkenfronter.no/nye-kjokkenfronter/