PÅSKEKAMPANJE PÅ TILBEHØR

BYTT UT DINE GAMLE KJØKKENFRONTER

Vår modell Trondheim i matt kritt/bomull

Mange av våre kunder kjøper nye fronter til sitt kjøkken for å gi kjøkkenet et lite løft før boligen skal selges. Hvis kjøkkenet har skader eller synlig slitasje på eksisterende fronter, bør man vurdere kjøkkenfornyelse før boligen skal legges for salg. Les mer.

Vi leverer kjøkkenfornyelse til hele Norge!

Med vårt store utvalg av farger og stiler er det bare fantasien din som setter grenser. Nye fronter er den miljøvennlige veien å gå for å gi kjøkkenet ditt et friskt pust, og vi sender i dag til kjøkken over hele Norge. Når du har funnet det som passer deg og ditt kjøkken best er det bare å la oss spesialprodusere det og for deg å henge det opp!

Har du kjøkken fra IKEA vil du automatisk få dører og skuffer som passer dine hengsler og skuffer.

1. FINN PRODUKTENE DU ØNSKER

Legg de ønskede produktene i handlekurven og gjennomfør kjøpet. For hjelp til beregning kan du prøve våre kalkulatorer, eller kontakte oss for hjelp.

2. RETT HJEM, ELLER HENTE SELV

Når bestillingen er gjennomført blir ordren sendt til vårt lager og til våre produsenter, og de sender ordren direkte til deg om du ikke velger å hente på vårt lager.

3. RASK LEVERING

Stort sett alle våre produkter leveres innen 5 virkedager. Fronter leveres mellom 4-5 uker. Varene kommer da hjem til deg med budbil/lastebil eller levert på nærmeste postkontor, avhengig av størrelsen på din ordre.